Vragen over verzending

Bij bestellingen minder dan €100,00 bedragen de verzendkosten €10,00 (uitzondering voor staaltjes: €5,00 verzendkosten)

Bestellingen meer dan €100,00: gratis verzending.

Bestellingen op weekdagen vóór 14u geplaatst, worden nog de dezelfde verstuurd. Zowel naar België als naar Nederland wordt de volgende werkdag geleverd.

De eindejaarsperiode is voor elke transporteur zeer druk. Hierdoor kan de levering soms vertraging oplopen. Helaas kunnen wij daar niets aan doen.

Je kan je bestelling volgen met een track and trace code. Je ontvangt één code per pakket. Als je bestelling uit meerdere pakketten bestaat ontvang je dus meerdere codes.

Voor leveringen in België hoofdzakelijk BPost.

Voor leveringen in Nederland: het Belgische gedeelte hoofdzakelijk via BPost, in Nederland doet BPost meestal beroep op DPD voor leveringen. Op sommige dagen wordt rechstreeks via DPD of PostNL verstuurd

Gelieve ons op de hoogte te stellen via mail. We antwoorden binnen de 24u.

De transporteur laat een briefje na bij afwezigheid. Daarop staat de datum van 2de aanbieding of de plaats waar het pakket kan opgehaald worden.

In sommige gevallen wordt het bij de buren geleverd. In dit geval wordt er ook een briefje nagelaten.

Vragen over onze foam

Dit geeft Creafoam helaas niet prijs.

Ja, alle foam van Creafoam is perfect verwerkbaar met hete lucht. Hiervoor gebruik je best een verfstripper. Je hebt 300° a 400°C nodig. Bekijk zeker onze tutorials voor de juiste werkwijze.

Ja, maar waarom zou je dat doen als het ook zonder kan?

Wat je op de site ziet, is wat Creafoam op voorraad heeft. Zodra er andere kleuren bijkomen, vind je die op de site.

Ja natuurlijk.

  • De kleuren zijn beperkt, in die zin dat je geen kleuren kan laten aanmaken.
  • Foam heeft een cleane look.
  • Ronde vormen zijn moeilijk om te maken, maar niet onmogelijk

Er bestaan verschillende soorten foam. Sommige soorten kan je niet met hete lucht verwerken.

De prijs hangt af van de dikte en de densiteit van de foam. Hoe dikker, hoe duurder. Hoe hoger de densiteit hoe duurder.

Door de beide kanten die je aan elkaar wil kleven tegelijkertijd te verwarmen en tegen elkaar te plaatsen. Bekijk zeker eens onze tutorials voor de juiste werkwijze.

Je kan met gelijk welke verfstripper aan de slag. Afhankelijk van het type toestel zet je die op een hogere of lagere stand. Je hebt tussen de 300° en 400°C nodig.

Minder dan een seconde… niet lang dus. Verwarm je te kort dan kleeft het niet aan elkaar. Verwarm je te lang dan ‘verbrand’ je de foam. Bekijk zeker eens onze tutorials voor de juiste werkwijze.

Heel simpel: blaas met de föhn eventjes warme lucht over de vingerafdrukken en weg zijn ze! Bekijk zeker eens onze tutorials voor de juiste werkwijze.

Met een lijmpistool, dubbelzijdig plakband of een ander soort lijm. Wel best eens even testen voor je begint.

Bekijk zeker eens onze tutorials voor de juiste werkwijze.

Ja, met synthetische verf (geen verf op waterbasis). Goed laten drogen is de boodschap. Na het verven kan er geen foam meer op gekleefd worden met hete lucht.

Neen. Dat is een specialiteit op zich. Foamcreaties met stof bekleden gebeurt soms wel.